Previsions (2 de desembre)

02-12-2019 / 00.00 h

Dilluns 2 de desembre

A les 09.30 hores. La presidenta del Consell, Catalina Cladera, rep en audiència el batle de Ténado  (Burkina Faso), Sr. Batiana Yoma (Sala d'audiències. c/ Palau Reial, 1. Palma)

A les 11.00 hores. El conseller de Drets Socials i president de l'IMAS, Javier De Juan assisteix a l'acte de la UNAC amb motiu del Dia Interacional de les persones amb Discapacitat (Parlament de les Illes Balears. Palma)

A les 13.30 hores. El Departament de Promoció Econòmica i Desenvolupament Local acull l’acte de benvinguda dels treballadors i les treballadores del programa SOIB Visibles 2019-2020 a la sala d’actes de la FELIB (c/ General Riera, 111. Palma)

A les 18.00 hores. La vicepresidenta i consellera de Cultura, Patrimoni i Política Lingüística del Consell de Mallorca, Bel Busquets, assisteix a la presentació de Llibre de la Mort de Marià Aguiló, número 22 de la col·lecció Mixtàlia (Sala d'actes de La Misericòrdia)

A les 19.00 hores. La vicepresidenta i consellera de Cultura, Patrimoni i Política Lingüística del Consell de Mallorca, Bel Busquets, participa a les jornades “Les cooperatives, un model per a la igualtat” (Ca n’Oleo, carrer de l’Almudaina de Palma)