Previsions del Consell (11 d’octubre)

11-10-2019 / 00.00 h

Divendres 11 d’octubre

A les 10.00 hores. El conseller de Mobilitat i Infraestructures, Iván Sevillano, visita l’ajuntament d’Inca per tractar sobre projectes en infraestructures i estudiar altres actuacions per tal de millora la mobilitat del municipi (Ajuntament d’Inca)

A les 11.30 hores. La vicepresidenta i consellera de Sostenibilitat i Medi Ambient, Aurora Ribot, assisteix  a la presentación del conveni d’economia circular que té Mac Insular amb la Federació Hotelera de Mallorca (Hotel Fergus Style Palmanova. Passei de la Mar, 14. Palmanova)

A les 12.00 hores. La presidenta del Consell, Catalina Cladera, i el conseller  de Turisme i Esports, Andreu Serra, assisteixen al Festival Homenatge a la Guardia Civil (Pati de la Comandància de la Guardia Civil. c/ Manuel Azaña. Palma)

A les 13.00 hores. El conseller de Turisme i Esports, Andreu Serra, assisteix a l’homenatge a Gabriel Escarrer Julià pel seu compromís amb Palmanova-Magaluf (Jardins dels Hotels Melià Calvià Beach i Melià South Beach)

A les 13.30 hores. El conseller de Promoció Econòmica i Desenvolupament Local, Jaume Alzamora, es reuneix amb els representants de la Fundació Deixalles (Llar de la Joventut. c/ General Riera, 111. Palma)

A les 14.00 hores. El conseller de Drets Socials i president de l’IMAS, Javier de Juan, clausura la Jornada tècnica Acolliments Familiars 2019 (Saló d’actes. Parlament de les Illes Balears. Palma)

A les 19.00 hores. El conseller de Turisme i Esports, Andreu Serra, participa en la presentación del llibre “The Devil’s Horn”, a l’ONA Sóller Bay Hotel (Can Repic. Ctra. d’Es Faro, 5. Port de Sóller)

A les 20.00 hores. La presidenta Catalina Cladera assisteix a la inauguración de ART i COPES (Can Planes Espais d’Art i Cultura. Sa Pobla)