Previsions del Consell (14 de febrer)

14-02-2020 / 00.00 h

Divendres 14 de febrer

A les 09.30 hores. La presidenta del Consell, Catalina Cladera, ofereix una conferència sota el títol "Un nou impuls per uan triple sostenibilitat de Mallorca", organitzada per l'Associació Balear de Directius (Caixaforum. Palma)

A les 10.00 hores. La vicepresidenta segona i consellera de Sostenibilitat i Medi Ambient Aurora Ribot visita l'ajuntament de Búger (Plaça de la Constitució 1)

A les 11.30 hores. El conseller de Turisme i Esports, Andreu Serra, es reuneix amb la plataforma Women Evolution a La Misericòrdia (pl. de l'Hospital, 1, Palma)

A les 12:00 hores. La vicepresidenta i consellera de Cultura, Patrimoni i Política Lingüística del Consell de Mallorca, Bel Busquets, i la directora insular de Cultura, Maria Pastor, visiten Casa Planas (Avinguda de Sant Ferran, 21, Palma)

A les 12.30 hores. La vicepresidenta segona i consellera de Sostenibilitat i Medi Ambient Aurora Ribot visita l'ajuntament de Selva (Plaça Major 1)

A les 13.30 hores. La consellera de Territori, Maria Antònia Garcias, i el conseller de Turisme i Esports, Andreu Serra, presenten el VII Circuit Curses Infantils Serra de Tramuntana a La Misericòrdia (pl. de l'Hospital, 1, Palma)

A les 18.30 hores. La consellera de Presidència, Teresa Suárez, i la directora insular d’Igualtat i Diversitat, Rosa Cursach, assisteixen a la presentació dels Monòlegs de la Vagina, que es representaran al Teatre del Mar de Palma el proper diumenge 23 de febrer a les 19:00. Durant la presentació es representaran una selecció dels monòlegs (Casal de Dones. c/ dels Foners, 38, Palma).