Previsions del Consell (17 d'octubre)

Previsions del Consell (17 d'octubre)

17-10-2019 / 00.00 h

Dijous 17 d'octubre

El conseller de Promoció Econòmica i Desenvolupament Local, Jaume Alzamora, assisteix a la Jornada Nacional del Pacte de Batles, que se celebra a Màlaga (Auditori Edgar Neville, carrer Pacífico 54).

A les 09.30 hores. La presidenta del Consell, Catalina Cladera, rep en audiència els representants de l'AEVAB (Sala d'audiències del Consell. c/ Palau Reial, 1. Palma)

A les 09.30 hores. El conseller de Mobilitat i Infraestructures, Iván Sevillano, obre el "Foro empresa y Movilidad Eléctrica" (Antic Parc de Bombers. ASIMA. Palma)

A les 10.00 hores. La vicepresidenta i consellera de Sostenibiitat i Medi Ambient, Aurora Ribot, es reuneix amb Andreu Bujosa, batle de Bunyola per tractar temes referits a la finca de Raixa. (Departament de Sostenibilitat i Medi Ambient. Llar de la Joventut. Palma)

A les 10.30 hores. La vicepresidenta i consellera de Cultura, Patrimoni i Política Lingüística, Bel Busquets, visita exposició "L'Orient de Maria Antònia Salvà" (Biblioteca Lluís Alemany de la Misericòrdia)

A les 10.45 hores. La presidenta Catalina Cladera i el conseller de Turisme i Esports, Andreu Serra, presenten les actuacions del Consell a la fira turística World Travel Market de Londres, que se celebra a principis de novembre (Sala de Premsa del Consell. c/ Palau Reial, 1. Palma)

A les 11.00 hores. El conseller de Drets Socials i president de l'IMAS, assisteix a la presentació de l'Informe sobre l'Estat de la Pobresa d'EAPN Illes Balears (Parlament de les Illes Balears. Palma)

A les 12.00 hores. La presidenta del Consell, Catalina Cladera, i la vicepresidenta i consellera de Cultura, Patrimoni i Normalització Lingüística, Bel Busquets, assisteixen a la presentació de la nova directora del museu Es Baluard (Es Baluard. Palma)

A les 19.00 hores. El conseller d'Hisenda i Funció Pública, Josep Lluís Colom, assisteix a la inauguració de la II edició del Màster en Gestió de Polítiques Públiques (Sala d'actes de l'edifici de Sa Riera. c/ Miquel dels Sants Oliver, 2. Palma)

A les 19.30 hores. El conseller de Turisme i Esports, Andreu Serra, assisteix al 25è aniversari de l'agència DISSET (carrer Escola Graduada, 41, Binissalem)

A les 19.30 hores. La presidenta del Consell, Catalina Cladera, assisteix a la conferència "Crisis de las reglas de juego" a càrrec de l'expresident del Govern d'Espanya, Felipe González (Hotel GPRO Valparaíso. Palma)

A les 20.00 hores. El conseller de Drets Socials i president de l'IMAS, assisteix a la lectura del manifest contra la pobresa a càrrec de la presidenta d'EAPN Illes Balears, Margalida Jordà (Plaça Espanya. Palma)