Previsions del Consell (20 de novembre)

20-11-2019 / 00.00 h

Dimecres 20 de novembre

A les 10.00 hores. El conseller de Drets Socials i president de l'IMAS, Javier de Juan, presenta les activitats que organitza l’IMAS amb motiu del Dia del Nin durant la visita a la taula informativa del Servei d’Infància i Família (c/ Sant Miquel (davant l’esglèsia). Palma)

A les 11.30 hores. El conseller de Drets Socials i president de l’IMAS, Javier de Juan, assisteix al VIII Ple amb motiu del Dia Internacional de la Infància (Sala de les Cariátides. Parlament de les Illes Balears)

A les 12.00 hores. La vicepresidenta i consellera de Cultura, Patrimoni i Política Lingüística, Bel Busquets, i el batle de Santa Maria, Nicolau Canyelles, signaran el conveni de Biblioteques (Biblioteca de Santa Maria)

A les 12.30 hores. La presidenta del Consell, Catalina Cladera, rep en audiència els representants de la Unió de Cooperatives de Treball Associat de les Illes Balears (UCTAIB) (Sala d'audiències del Consell. c/ Palau Reial, 1. Palma)

A les 18.30 hores. El conseller de Turisme i Esports, Andreu Serra, assisteix al fòrum-debat “¿Cabemos todos en la carretera?” organitzat per PLEASE-Balears (Saló d’Actes de la CAEB. c/ Aragó, 215, Palma)