Previsions del Consell (22 d'octubre)

22-10-2019 / 00.00 h

Dimarts 22 d'octubre

A les 11.00 hores. La vicepresidenta i consellera de Sostenibilitat i Medi Ambient, Aurora Ribot, partipa del lliuramnent de guardons d'Ecovidrio als ajuntaments mallorquins que s'han destacat en la recollida i tractament del vidre en els seus municipis (Sala de premsa del Consell. Palau Reial, 1. Palma)

A les 12.00 hores. Es presenta la segona edició de la Mallorca Fashion Week. Hi assistirà la directora insular de Turisme, Lucía Escribano (Sala de Premsa de La Misericòrdia).

A les 12.30 hores. La presidenta del Consell, Catalina Cladera, rep en audiència els representants de la Fundació Deixalles (Sala d'audiènices. Palau Reial, 1. Palma)

A les 12.30 hores. La vicepresidenta i consellera de Cultura, Patrimoni i Política Lingüística del Consell de Mallorca, Bel Busquets, juntament amb el coordinador i el dissenyador de l’esdeveniment, Antoni Rian i Jaume Reinés, respectivament, presenten el XL Encontre Internacional de Compositors que organitza la Fundació Musical ACA  (Sala Petita del Teatre Principal de Palma)

A les 12.30 hores. El conseller de Turisme i Esports, Andreu Serra, participa en l’acte d’inauguració del 21è Campionat d’Europa de Globus Aerostàtics (FAI), que se celebra a Manacor fins al 27 d’octubre (Claustre del Convent de Sant Vicenç Ferrer. En cas de pluja: interior de l’església del Convent. Manacor))

A les 14.30 hores. El conseller de Promoció Econòmica i Desenvolupament Local, Jaume Alzamora, visita el municipi de Deià i es reuneix amb el batle, Lluís Apesteguia (Ajuntament, c/ Porxo, 4, Deià)

A les 17.00 hores. El conseller de Promoció Econòmica i Desenvolupament Local, Jaume Alzamora, visita el municipi de Valldemossa i es reuneix amb el batle, Nadal Torres (Ajuntament, Jardins Rei Joan Carles I)

A les 19.00 hores. La presidenta del Consell, Catalina Cladera, el conseller de Promoció Econòmica i Desenvolupament Local, Jaume Alzamora, la consellera d'Agricultura, Pesca i Alimentació del  Govern de les Illes Balears, Mae de la Concha, i el president de la D.O. Oli de Mallorca, Sebastià Solivellas, lliuren els premis Gota d'Oli de Mallorca 2019