Previsions del Consell (22 de novembre)

22-11-2019 / 00.00 h

Divendres 22 de novembre

A les 11.00 hores. La presidenta del Consell, Catalina Cladera, rep en audiència el Coronel de la Guardia Civil, Sr. Alejandro Mosquera (Sala d'audiències. c/ Palau Reial, 1. Palma)

A les 13.00 hores. La presidenta del Consell, Catalina Cladera assisteix a l'acte de signatura del Conveni entre la Secretaria d'Estat  de Turisme i el Govern de les Illes Balears (Capella del Consolat de la Mar. Palma)

A les 14.00 hores. La presidenta del Consell, Catalina Cladera, ofereix una recepció als representants dels Col·legis de Psicòlegs, amb motiu de les Jornades Nacionals de Psicologia contra la violència de gènere (Sala d'audiències. c/ Palau Reial, 1. Palma)

A les 16.00 hores. La presidenta  Catalina Cladera, participa a l'acte inaugural de les XI Jornades Nacionals Psicologia contra la violència de gènere (Es Baluard. Palma)

A les 19.00 hores. La presidenta del Consell de Mallorca, Catalina Cladera acompanyada del president de l’IMAS i conseller de Drets Socials, Javier de Juan, presideix l’acte de constitució del Consell de la Infància i Adolescència de l’IMAS (Palma Aquarium. c/ Manuela de los Herreros, 21. Palma)

A les 19.30 hores. La vicepresidenta primera i consellera de Cultura, Patrimoni i Política Lingüística, i el conseller de Promoció Econòmica i Desenvolupament Local, Jaume Alzamora, assisteixen al 20è Aniversari de la D.O.P. Pla i Llevant a l’Auditori de Porreres (c/ d’en Cerdà, 21)

A les 20.30 hores. La presidenta del Consell, Catalina Cladera, assisteix al sopar de Gala benèfica de la Fundació Projecte Jove (Hotel Valparaíso. Palma)