Previsions del Consell (23 d'octubre)

23-10-2019 / 00.00 h

Dimecres 23 d'octubre

A les 09.30 hores. Reunió de la Ponència Tècnica de Patrimoni (Centre Cultural de la Misericòrdia. Plaça de l'Hospital, 4. Palma)

A les 12.30 hores (Nova convocatòria) La vicepresidenta segona i consellera de Sostenibilitat i Medi Ambient, Aurora Ribot, i els directors generals de Territori i de Medi Ambient, Miquel Vadell i Josep Manchado, respectivament, compareixen en roda de premsa per informar de l'impuls del Pla director sectorial de camins del Consell de Mallorca. Sala de premsa del Consell. Palau Reial,1. Palma

A les 14.00 hores. La presidenta del Consell, Catalina Cladera, rep en audiència els representants de Mac Insular (Sala d'audiències. c/ Palau Reial, 1. Palma)

A les 18.30 hores. La presidenta del Consell, Catalina Cladera, la vicepresidenta i consellera de Cultura, Patrimoni i Normalització Lingüística, Bel Busquets, i el conseller de Turisme i Esports, Andreu Serra, assisteixen al còctel inaugural del 8è Evolution! Mallorca International Film Festival (CaixaForum. Plaça Weyler, 3. Palma)

A les 20.00 hores. La presidenta del Consell, Catalina Cladera, la vicepresidenta i consellera de Cultura, Patrimoni i Normalització Lingüística, Bel Busquets, i el conseller de Turisme i Esports, Andreu Serra, assisteixen a la primera projecció del 8è Evolution! Mallorca International Film Festival (Teatre Principal. c/ de la Riera, 2. Palma)