Previsions del Consell (3 de desembre)

03-12-2019 / 00.00 h

Dimarts 3 de desembre

A les 09.30 hores. La presidenta del Consell, Catalina Cladera, visita el municipi de Costitx on es reuniran amb el batle, Sr. Antoni Salas i els membres del govern municipal. A les 10.30 hores atendra els mitjans de comunicació (Casal de Cultura. c/Rafel Horrach, 2. Costitx)

A les 09.30 hores. La vicepresidenta segona i consellera de Sostenibiitat i Medi Ambient Aurora Ribot visita els mestres d'aixa del Consell (Aeròdrom de Son Bonet)

A les 10.00 hores. El conseller de Turisme i Esports, Andreu Serra, es reuneix amb representants de Sports&Apps a La Misericòrdia (Plaça de l'Hospital,4, Palma)

A les 11.00 hores. La vicepresidenta segona i consellera de Sostenibiitat i Medi Ambient Aurora Ribot es reuneix amb el batle de Muro (Ajuntament de Muro)

A les 11.00 hores. El Teatre Principal presentarà en roda de premsa el concert semiescenificat d'òpera El diluvi de Noè, Benjamin Britten, amb els cors infantil i juvenil del Teatre Principal i l'Orquestra Simfònica de les Illes Balears, que tindrà lloc el proper divendres 6 de desembre (Hall del Teatre Principal)

A les 11.30 hores. El conseller de Turisme i Esports, Andreu Serra, es reuneix amb representants del Col·legi Oficial de Llicenciats en Educació Física i Ciències de l’Activitat Física i de l’Esport  (COLEF Illes Balears) (La Misericòrdia. Plaça de l'Hospital,4, Palma)

A les 12.30 hores. El conseller de Turisme i Esports, Andreu Serra, es reuneix amb representants de la Federació Balear de Tir de Fona a La Misericòrdia (Plaça de l'Hospital,4, Palma)