Previsions del Consell (30 d'octubre)

30-10-2018 / 00.00 h

Dimarts 30 d'octubre

 

A les 10.00 hores. La consellera de Territori i Infraestructures, Mercedes Garrido, el conseller d'Economia i Hisenda, Cosme Bonet, el Comandant general de Balears, Juan Cifuentes, i els batles d'Arta, Rafel Fernández, i el de Sant Llorenç des Cardessar, Mateu Puigròs, realitzen una visita institucional a les infraestructures malmeses durant la tempesta del 9 d'octubre al Llevant de Mallorca, per veure'n l'estat d'execució de les obres (punt de trobada, entrada a la Colònia de Sant Pere, Ma-12 intersecció amb l’Ma-333)

 

A les 10.30 h-. La consellera de Medi Ambient, Sandra Espeja, i el director de SOIB, Pere Torrens, assiteixen a la cloenda del projecte S'hortet de Son Amer (englobat dins el programa SIOB 30 formació i Ocupació) i del programa Sa Tanca de Son Amer (englobat en el programa SIOB JOve Formació i Ocupació) (Refugi de Son Amer. Escorca)

 

A les 11.00 hores. El vicepresident primer i conseller de Cultura, Patrimoni i Esports, Francesc Miralles visita la Cartoixa amb el batle de Valldemossa, Nadal Torres (Valldemossa)

 

A les 18.00 hores. El vicepresident primer i conseller de Cultura, Patrimoni i Esports, Francesc Miralles assisteix a la inauguració del nou curs de la UNED (Sala d’actes de la UNED, camí Roig, s/n. Palma)