Previsions del Consell (31 d'octubre)

31-10-2019 / 00.00 h

Dijous 31 d'octubre

A les 09.30 hores Reunió en sessió extraordinària del Ple del Consell (Sala de plens. c/ Palau Reial, 1. Palma)

A partir de les 10.00 hores. Visites guiades amb motiu de les Jornades Europees de Patrimoni amb el següent horari i localització:

A les 10 hores. (a les 10.30 hores el siquier obrirà la fibla). Visita guiada al ramal de la síquia d'en Baster que abasteix d'aigua el monestir de la Real
Punt de trobada: carrer del Pinar, cantonada amb el camí de la Real (Palma)

A les 10.30 hores.Visita guiada a les obres de restauració dels molins hidràulics de Galatzó (Calvià)
Punt de trobada: aparcament habilitat dins la finca de Galatzó, des de l'aparcament es pot pujar a peu fins a les cases (20 minuts aproximadament) o fer ús del transport habilitat (aquesta opció estarà en funcionament de les 10.00 h a les 10.25 h)

A les 11.00 hores. Visita guiada al taller de restauració del Bisbat de Mallorca (Palma)
Punt de trobada: taller de restauració del Bisbat de Mallorca, carrer del Seminari, núm. 4 (Palma)

A les 13.00 hores. El conseller de Turisme i Esports, Andreu Serra, es reuneix amb la Federació Balear de Ciclisme. També hi serà present la directora insular d'esports, Marga Portells (La Misericòrdia, Pl. Hospital)

A les 18.00 hores. La vicepresidenta i consellera executiva de Cultura, Patrimoni i Política Lingüística del Consell de Mallorca, Bel Busquets, assiteix a la inauguració de l’exposició “Mateu Bauzà: Vermell” (Centre Cultura Sa Nostra)

A les 19.00 hores. La presidenta del Consell, Catalina Cladera, i la vicepresidenta i consellera de Cultura, Patrimoni i Política Lingüística del Consell de Mallorca, Bel Busquets, assisteixen a l’exposició “100 anys de glamur. Art i Moda” (Museu de Mallorca)