Previsions del Consell (7 de novembre)

07-11-2019 / 00.00 h


Dijous 7 de novembre

A les 12.00 hores. Se celebra el patronat de la Fundació Mallorca Turisme. Hi participen la vicepresidenta segona Aurora Ribot, el conseller de l'àrea Andreu Serra i la consellera Teresa Suárez. Sala de Juntes de Palau Reial

A les 12.30 hores. La presidenta Catalina Cladera i el conseller de Promoció Econòmica i Desenvolupament Local, Jaume Alzamora, signen 23 convenis de col·laboració amb ajuntaments de Mallorca en matèria de Joventut (Pati interior de la seu del Consell. c/ Palau Reial, 1. Palma)

A les 13.30 hores. El conseller de Turisme i Esports Andreu Serra participa en la Junta Rectora de l'Institut de l'Esport Hípic de Mallorca (Sala de juntes de Palau Reial. Palma)

A les 13.35 hores. La presidenta del Consell, Catalina Cladera, assisteix a l'acte de lliurament dels Premis èxit empresarial a Balears (Hotel Melià Palma Bay. Palma)

A les 19.30 hores. La vicepresidenta segona i consellera de Sostenibiitat i Medi Ambient Aurora Ribot assitirà a la inauguració de l'exposició de fotografies  "Dragonera Blava" (Sala de Plens de l'ajuntament d'Andratx)