Previsons del Consell (14 de novembre)

14-11-2018 / 00.00 h

Dimecres (14 de novembre)

 

A les 11.00 hores. La consellera de Benestar i Drets Socials i presidenta de l'IMAS, Margalida Puigserver, assisteix a la signatura del conveni dels Serveis Comunitaris Bàsics amb el batle de Palma, Antoni Noguera (Batlia. Ajuntament de Palma.2a planta)

 

A les 13.00 hores. El vicepresident primer i conseller de Cultura, Patrimoni i Esports, Francesc Miralles presenta les produccions pròpies del Teatre Principal de Palma que es podran veure al Teatre Nacional de Catalunya del 15 al 18 de novembre: “La nit de Catalina Homar” i “Les carretes paraules” (Sala Petita del TNC, Barcelona)


A les 15.00 hores. El conseller de Desenvolupament Local, Joan Font, i el director insular de Cooperació Local i Caça, Joan Manera, visiten les obres que el Consell de Mallorca finança a Porreres. (Ajuntament de Porreres)

A les 17.00 hores. El conseller de Desenvolupament Local, Joan Font, i el director insular de Cooperació Local i Caça, Joan Manera, visiten les obres que el Consell de Mallorca finança a Campos (Ajuntament de Campos)

 

A les 19.00 hores. El president Miquel Ensenyat assisteix a la inauguración de l’Exposició Fusiones (Centre sociocultural d’Inca)


A les 19.30 hores: el vicepresident segon i conseller de Participació Ciutadana i Presidència, Jesús Jurado, juntament amb la il•lustradora Elisa Martínez i el batle de Capdepera, Rafel Fernández, presenten el còmic «Dorothea Bate, la caçadora de fòssils que va descobrir el Myotragus balearicus» de la campanya «Mallorca té nom de dona». (Centre Cap Vermell, Cala Rajada, Capdepera)

 

A les 20.00 hores. El president del Consell, Miquel Ensenyat, assisteix a la inauguración del IX Certamen d’Arts Plàstiques Dijous Bo (Centre Sa Quartera. Inca)