Previsons del Consell (29 de juliol)

29-07-2019 / 00.00 h

A les 11:30 hores. Cita Prèvia servei Inspecció Tècnica de Vehicles. Compareixença de premsa de la presidenta Catalina Cladera i del conseller de Mobilitat i Infraestructures, Iván Sevillano. (Sala de Premsa del Consell de Mallorca)

A les 12.00 hores. La presidenta del Consell, Catalina Cladera, rep en audiència els membres de la junta directiva de la Federació Empresarial Hotelera de Mallorca (FEHM)

A les 13.30 hores. La presidenta del Consell de Mallorca, Catalina Cladera, i el conseller del Departament de Drets Socials i president de l’IMAS, Javier de Juan, presideixen l’acte de signatura dels concerts socials  amb les entitats de persones amb discapacitat que oferiran un servei de funció tutelar. Concretament, hi assistiran els representants de Fundació tutelar CIAN, Fundació tutelar per a persones amb discapacitat intel·lectual de Mallorca, Fundació Síndrome de Down de les Illes Balears, Fundació tutelar Aproscom i Fundació Tutelar Mater Misericordiae. (Sala d'audiències del Consell)