Visita del cap de govern d’Andorra

Visita del cap de govern d’Andorra

dimarts, 31 de maig
10:30 hores

Parc de tecnologies ambientals. Camí de son reus, 34

La presidenta del Consell, Catalina Cladera, rebrà el cap de govern d’Andorra, Xavier Espot, desplaçat a Mallorca en visita institucional. Cladera i Espot, acompanyats per la vicepresidenta Aurora Ribot, el conseller de Presidència, Javier de Juan, i per una delegació del govern andorrà, visitaran les instal.lacions de TIRME per conèixer l’estratègia de gestió de residus de la institució insular. Per part del Govern d’Andorra hi seran presents la ministra de Medi Ambient, Silvia Calvó i l’ambaixador d’Andorra a Espanya, Vicenç Mateu.

Els mitjans podran acompanyar la delegació durant el recorregut per les instal.lacions i en acabar es faran declaracions.

Després de la visita, es desplaçaran a la finca Raixa i, posteriorment, Cladera i Espot, acompanyats pel conseller de Transició, Turisme i Esports, Andreu Serra, visitaran instal.lacions de tractament de residus de Garden Hotels, cadena hotelera pionera en implantació d’economia circular als seus establiments. Finalment, mantindran un dinar de feina en què hi assistiran responsables de la Federació Hotelera de Mallorca.