Consell de Mallorca - Favicon
Consell de Mallorca Seu Electrònica Mallorca.es Transparència

CA

Webs oficials

Notícies

Comencen a la Victòria els campaments d’estiu del Consell de Mallorca amb 640 joves

Comencen a la Victòria els campaments d’estiu del Consell de Mallorca amb 640 joves

(25/06/2024)

Una de les novetats d’enguany són les xerrades de la Guàrdia Civil sobre ciberseguretat i xarxes socials

Ja han començat els campaments d’estiu que organitza el Consell de Mallorca. 640 infants i joves, repartits en deu torns de 64 places, gaudiran de diferents activitats estivals a les instal•lacions del campament de la Victòria, a Alcúdia. Enguany hi ha hagut rècord de participació, amb 2.498 sol•licituds presentades per gaudir de l’activitat d’oci durant l’estiu, 636 peticions més que l’any 2023.

El projecte educatiu de les acampades d’enguany està centrat en la protecció del territori. Entre d’altres activitats, destaquen les aquàtiques, com puddle surf, o les vetlades nocturnes educacionals dirigides a tenir cura del medi ambient. A més, també faran una visita a la base militar de Pollença per conèixer la base dels hidroavions.

Una de les novetats d’enguany són les xerrades que oferirà la Guàrdia Civil als joves sobre ciberseguretat i les xarxes socials. Dos agents del cos donaran consells i explicaran bones pràctiques per fer un bon ús d’Internet i de les xarxes socials.

La directora insular de Joventut i Participació, Carme Ripoll, ha visitat el primer torn d’infants del campament d’aquest estiu i ha afirmat que «aquests campaments ofereixen una iniciativa per al gaudi d’infants i joves, però també reforcen valors com la convivència i el respecte per l’entorn».

Els campaments del Consell de Mallorca a la Victòria van dirigits a infants i joves d’entre 9 i 16 anys (nascuts entre els anys 2008 i 2015), empadronats a algun municipi de Mallorca. En total s’ofereixen 640 places organitzades en deu torns de 64 places. A cada torn es reserven dues places per a participants amb dependència moderada, dependència severa o gran dependència. D’altra banda, els usuaris de serveis socials tindran dret a cinc places a cada torn amb una bonificació del 50 % en el preu total de la tarifa ordinària.