Consell de Mallorca - Favicon
Consell de Mallorca Seu Electrònica Mallorca.es Transparència

CA

Webs oficials

Notícies

L’IMAS obre la convocatòria d’ajudes adreçades a associacions i entitats socials de Mallorca amb un pressupost de 516.000 euros

L’IMAS obre la convocatòria d’ajudes adreçades a associacions i entitats socials de Mallorca amb un pressupost de 516.000 euros

(27/05/2023)

El termini per sol·licitar-les comença aquest dilluns i finalitza el pròxim 16 de juny.

Les associacions i entitats del Tercer Sector Social de Mallorca podran demanar a partir de demà, dilluns, les ajudes econòmiques convocades per l’Institut Mallorquí d’Afers Socials (IMAS) destinades a finançar activitats o projectes desenvolupats des de l’1 de gener fins al 31 de desembre del 2022.  

Cada entitat sol·licitant podrà presentar un únic projecte que no superi els 60.000 euros de pressupost i serà subvencionable fins a 40.000 euros. Entren dins d’aquest paquet d’ajudes les activitats de caràcter preventiu, d’informació, d’atenció i de suport social, psicològic i emocional a persones afectades per situacions que generen vulnerabilitat, dependència, risc d’aïllament, discriminació, marginació i exclusió social. També se’n podran beneficiar els projectes d’inserció, rehabilitació i integració sociolaboral de persones i/o col·lectius amb dificultats socials, més desfavorits i/o exclosos socialment, així com actuacions que complementin programes d’assistència, inserció i reinserció social de l’IMAS. 

La tramitació per sol·licitar-les és telemàtica mitjançant la Seu Electrònica del Consell de Mallorca o el registre electrònic de l’IMAS i el termini de presentació s’obrirà demà, dilluns, i romandrà actiu fins al pròxim 16 de juny. 

Les entitats i associacions que optin a aquestes ajudes han de complir una sèrie de requisits com no tenir ànim de lucre, estar legalment constituïdes, disposar del domicili social a Mallorca o estar inscrites en el Registre Unificat de Serveis Socials de la Comunitat Autònoma de les Illes Balears. 

L’import total que es destina a la convocatòria és de 516.000 euros i, per tal de facilitar informació relativa a la gestió de les sol·licituds s’ha habilitat l’adreça electrònica rsociolaborals@imas.conselldemallorca.net de la Secció de Recursos Sociolaborals de l’IMAS.