Consell de Mallorca - Favicon
Consell de Mallorca Seu Electrònica Mallorca.es Transparència

CA

Webs oficials

Notícies

Més de 300 alumnes se citen a la Misericòrdia per recollir els premis 'Dibuixa el teu molí' del Consell de Mallorca

Més de 300 alumnes se citen a la Misericòrdia per recollir els premis 'Dibuixa el teu molí' del Consell de Mallorca

(18/06/2024)

La institució insular ha organitzat un concurs per donar a conèixer el patrimoni moliner entre els més joves i ha exposat les obres participants en el jardí del centre cultural

El Consell de Mallorca organitza el primer concurs de dibuix de molins de l'illa per donar a conèixer el patrimoni moliner entre els escolars. Aquesta primera edició de 'Dibuixa el teu molí' ha estat tot un èxit: hi han participat un total de 252 alumnes de Mallorca de diferents centres escolars de Palma, Inca, Lloseta i Búger.

Aquest dimarts, la vicepresidenta del Consell de Mallorca i consellera de Cultura i Patrimoni, Antònia Roca, ha dut a terme el lliurament dels premis als jardins del Centre Cultural la Misericòrdia, on s'han exposat les obres participants dels alumnes.

Roca ha destacat que es tracta d'un concurs que consisteix en la presentació d'un treball original i inèdit on aparegui, com a mínim, un molí dels que tenim a Mallorca. La vicepresidenta i consellera ha explicat que, des del Consell de Mallorca, es volen fomentar totes les activitats que apropin el patrimoni cultural de l'illa als més joves i afavorir que hi participin.

Cada alumne podia presentar una sola obra en qualsevol tècnica artística de dibuix, sigui temperes, llapis de colors o collage, per poder, d'aquesta manera, deixar fluir la creativitat. De fet, per continuar fomentat la creativitat dels alumnes, els sis guanyadors han obtingut diferents grans lots de pintures. Hi han pogut participar alumnes de primària i de primer i segon d'ESO de tots els centres educatius públics, privats i concertats de Mallorca.

A més de l'entrega dels premis, els alumnes que han vengut a la Misericòrdia han pogut gaudir d'una visita guiada pel centre cultural.