Política de galetes

Política de galetes

Des de www.conselldemallorca.cat desitjam informar-li que la nostra pàgina web utilitza galetes (cookies) pròpies i de tercers per gestionar sessions i mesurar i analitzar la navegació dels visitants.

Definició i funció de les galetes

Una galeta (o galeta informàtica) és una petita informació enviada per un lloc web i emmagatzemada en el navegador de la persona usuària, de manera que el lloc web pot consultar-ne l'activitat prèvia. Les principals funcions són la de portar el control de persones usuàries i la d'aconseguir-ne informació sobre els hàbits de navegació.

Quins tipus de galetes utilitza aquesta pàgina web?

  • GALETES DE SESSIÓ: són un tipus de galetes dissenyades per recaptar i emmagatzemar dades mentre la persona usuària accedeix a una pàgina web.
  • GALETES D'ANALÍTIQUES: cada vegada que una persona usuària visita un servei o una eina d'un proveïdor extern (Google Analytics i similars podran afegir-se a aquesta llista, en el cas que variïn en relació amb els actuals) genera una galeta analítica en l'ordinador, que només es genera en la visita i que serveix per obtenir dades de navegació de forma anònima.

Revocació i eliminació de galetes

Podeu permetre, bloquejar o eliminar les galetes instal·lades en un equip mitjançant la configuració de les opcions del navegador instal·lat en el ordinador. En el cas que no permeteu la instal·lació de galetes en el navegador, és possible que no pogueu accedir a alguna de les seccions del web.

Instruccions específiques per a cada navegador:

Què ocorre si es deshabiliten les galetes?

Algunes funcionalitats dels serveis quedaran deshabilitats com, per exemple, romandre identificat a la zona de subscriptors.

Actualitzacions i canvis en la política de galetes

El Consell de Mallorca pot modificar aquesta política de galetes en funció d'exigències legislatives, reglamentàries, o amb la finalitat d'adaptar lapolítica a les instruccions dictades per l'Agència Espanyola de Protecció de Dades.