Consell de Mallorca - Favicon
Consell de Mallorca Seu Electrònica Mallorca.es Transparència

CA

Webs oficials

Procés participatiu perquè la ciutadania i les entitats puguin donar suport a les candidatures. Els Premis, Honors i Distincions del Consell de Mallorca tenen per objectiu reconèixer la tasca que han fet o fan persones i entitats en benefici de Mallorca i de la ciutadania.

Les distincions honorífiques són:

  • La medalla d'Honor i Gratitud de l'Illa de Mallorca. Pot concedir-se tant a persones individuals com a corporacions i entitats col·lectives públiques o privades.
  • Filla Predilecta o Fill Predilecte de l'Illa de Mallorca. Concurrència de mèrits d’excepcional qualitat i destinat a persones nascudes a Mallorca.
  • Filla Adoptiva o Fill Adoptiu de l'Illa de Mallorca. Concurrència de mèrits d’excepcional qualitat i destinat a persones no nascudes a Mallorca.
  • Diploma de Serveis Honorífics. Destinat a personal funcionari o laboral que s’hagi distingit en el compliment dels seus serveis a la corporació. 
  • Premis Jaume II. Persones o entitats que durant el 2023 han actuat de manera destacada per promocionar els símbols, els referents històrics o el nom de Mallorca.

 

El procés participatiu ha finalitzat.

Documents relacionats