Consell de Mallorca - Favicon
Consell de Mallorca Seu Electrònica Mallorca.es Transparència

CA

Webs oficials

Sala de premsa

Convocatòries de premsa

Totes

152 funcionaris prenen possessió com a funcionaris del Consell de Mallorca, l’IMAS i l’ADT

152 funcionaris prenen possessió com a funcionaris del Consell de Mallorca, l’IMAS i l’ADT

(08/04/2024)

Els treballadors han aconseguit una plaça com a funcionaris de carrera de l’administració general dels subgrups C1, C2 i agrupacions professionals una vegada finalitzat el procés d’estabilització

El president del Consell de Mallorca, Llorenç Galmés juntament amb el conseller d'Hisenda i Funció Pública, Rafael A. Bosch; el conseller de Benestar Social y president del IMAS, Guillermo Sánchez; i el conseller de Territori, Movilitat i Infraestructures, Fernando Rubio, han assistit a la presa de possessió de 152 funcionaris que han aconseguit una plaça després del procés d'estabilització al Consell de Mallorca, Agència de Defensa del Territori (ADT) i Institut Mallorquí d’Afers Socials (IMAS). De la mateixa manera, han acudit la resta dels consellers executius.

El mes de febrer varen prendre possessió els funcionaris dels grups A1 i A2, i avui ho fan els funcionaris, abans interins, que han obtingut una plaça definitiva com a funcionaris de carrera dels subgrups C1, C2 i AP. Concretament, del subgrup C1, que correspon al cos administratiu, prenen possessió vint empleats públics a la institució insular, set a l’IMAS i un a l’ADT. D’altra banda, passen a formar part del personal auxiliar administratiu (C2) 62 treballadors a la institució insular, 40 a l’IMAS i 2 a l’ADT. Així mateix, vint funcionaris han obtingut una plaça com a agrupació professional (AP) de l’IMAS. 

El president del Consell de Mallorca ha explicat que «d’aquesta manera es consolida l’aposta per l’estabilitat laboral i la reducció dels índexs de temporalitat». Llorenç Galmés ha destacat la tasca dels treballadors «que són el veritable motor de la institució» i el seu «paper fonamental per al seu funcionament, ja que aporten estabilitat, coneixement, responsabilitat i, sobretot, servei al ciutadà». 

El mes de desembre, el Consell de Mallorca va iniciar el procés d’estabilització i va acollir les convocatòries de l’administració general de la institució, de l’Institut Mallorquí d’Afers Socials i de l’Agència de Defensa del Territori. Així mateix, a través de l’Escola Mallorquina d’Administració Pública, va assumir els processos d’estabilització de 29 entitats locals, els seus organismes autònoms i empreses públiques municipals. 

Per això, el president ha agraït la col·laboració de l’Escola Mallorquina d’Administració Pública, a més de l’esforç dels tribunals de qualificació i la feina del Departament de Funció Pública.

Vídeos

acte