Consell de Mallorca - Favicon
Consell de Mallorca Seu Electrònica Mallorca.es Transparència

CA

Webs oficials

Sala de premsa

Convocatòries de premsa

Totes

El Consell de Mallorca obri el termini per sol·licitar les ajudes destinades a la participació ciutadana

El Consell de Mallorca obri el termini per sol·licitar les ajudes destinades a la participació ciutadana

(30/05/2024)

La institució insular ha inclòs les entitats de voluntariat com a destinataris de la subvenció

El Consell de Mallorca destina 130.000 euros per a aquells projectes relacionats amb la participació ciutadana i voluntariat. La institució insular obrirà demà, divendres, el termini per sol·licitar les ajudes i romandrà obert durant 15 dies hàbils.  

Les iniciatives han d'impulsar la participació entorn del debat públic i la deliberació d'assumptes d'interès col·lectiu. A diferència de la convocatòria anterior, la institució insular ha inclòs les entitats de voluntariat per ampliar el seu abast. D'aquesta manera, la subvenció compta amb tres línies: 70.000 euros per als ajuntaments amb població de menys de 60.000 habitants, 30.000 euros per a les associacions sense ànim de lucre que promouen projectes de participació ciutadana i 30.000 per a les entitats de voluntariat. 

Les ajudes van dirigides a afavorir el treball entre les administracions i la ciutadania, implicar les persones i els col·lectius en la millora de la comunitat i impulsar canals de participació ciutadana en polítiques públiques. El conseller de Presidència, Antoni Fuster, destaca la importància d'impulsar projectes que enforteixen el teixit associatiu i generen un canvi positiu amb la col·laboració d'entitats, d'administracions i de la ciutadania. 

Amb l'objectiu de facilitar tot el procés de gestió, els interessats podran sol·licitar informació en el número de telèfon (971 173 612) habilitat per la Direcció Insular de Joventut i Participació.