Consell de Mallorca - Favicon
Consell de Mallorca Seu Electrònica Mallorca.es Transparència

CA

Webs oficials

Sala de premsa

Convocatòries de premsa

Totes

El Consell de Mallorca se suma als tres dies de dol oficial declarats per l’Ajuntament de Palma per l’esfondrament a Platja de Palma

El Consell de Mallorca se suma als tres dies de dol oficial declarats per l’Ajuntament de Palma per l’esfondrament a Platja de Palma

(24/05/2024)

La institució insular manifesta el seu dolor, el condol i la solidaritat amb totes les persones afectades

El Consell de Mallorca se suma als tres dies de dol oficial que ha decretat l'Ajuntament de Palma, que han començat aquest migdia i que conclouran diumenge vespre, en senyal de dol per les víctimes de l'esfondrament d'un local ocorregut ahir a Platja de Palma. D’aquesta forma, les banderes oficials de tots els edificis públics de la institució insular a la ciutat onejaran a mig pal durant aquests dies.

El president del Consell de Mallorca, Llorenç Galmés, acompanyat pels consellers executius i electes de la institució insular, s’han sumat al minut de silenci que s’ha celebrat a les 12 hores a la plaça de Cort, convocat per l’Ajuntament de Palma. Així mateix, s’ha convidat tot el personal del Consell de Mallorca a participar en el minut de silenci a l’entrada de totes les dependències de la institució insular.

El Consell de Mallorca manifesta el seu dolor, les seves condolences i la seva solidaritat amb totes les persones afectades, davant d'un succés que ha commogut profundament tota la societat mallorquina. De la mateixa manera, es vol reconèixer i agrair la gran feina i el gran esforç dels serveis públics d’emergències, de protecció civil i sanitaris, així com de les persones i entitats que, desinteressadament, estan col•laborant en l’atenció a les persones afectades.