Consell de Mallorca - Favicon
Consell de Mallorca Seu Electrònica Mallorca.es Transparència

CA

Webs oficials

Sala de premsa

Convocatòries de premsa

Totes

Galmés visita les instal·lacions del programa PROA de l’IMAS a Sant Joan de Déu

Galmés visita les instal·lacions del programa PROA de l’IMAS a Sant Joan de Déu

(29/05/2024)

Durant la visita el president també s’ha reunit amb l'Associació Balear de la Malaltia de Huntington

El president del Consell de Mallorca, Llorenç Galmés, ha visitat avui l'Hospital Sant Joan de Déu de Palma per conèixer de primera mà les instal·lacions i els serveis que ofereix aquest centre sanitari especialitzat en l'atenció a persones amb discapacitat física i malaltia mental.

Durant la seva visita, Galmés ha estat acompanyat pel conseller de Benestar Social i president de l'IMAS, Guillermo Sánchez Cifre, el doctor Joan Carulla, gerent de l'Hospital Sant Joan de Déu, i la doctora Isabel Román.

El president ha visitat les instal·lacions del programa PROA, un programa de promoció i recuperació de l'autonomia personal dirigit a persones amb discapacitat física sobrevinguda finançat per l’IMAS a través del departament de persones amb discapacitat. El programa ofereix una atenció individualitzada i multidisciplinària que inclou serveis com la valoració funcional, intervenció fisioterapèutica, teràpia ocupacional, suport psicològic, tallers grupals, i activitats d'oci i temps lliure.

El president també ha visitat altres àrees de l'hospital, com la unitat de rehabilitació i la unitat de salut mental.

Després de la visita, Galmés ha mantingut una reunió amb Catalina Suau, presidenta de l’Associació Balear de la malaltia de Huntington, que li ha traslladat les necessitats de les persones que la pateixen. El president li ha expressat el seu compromís i ha assegurat que el Consell de Mallorca seguirà treballant per millorar la qualitat de vida de les persones i famílies afectades.