Consell de Mallorca - Favicon
Consell de Mallorca Seu Electrònica Mallorca.es Transparència

CA

Webs oficials

Sala de premsa

Convocatòries de premsa

Totes

La consellera Pilar Amate acudeix a l'inici de les obres de millora d'accessibilitat i de drenatge en diversos carrers del centre urbà de Bunyola

La consellera Pilar Amate acudeix a l'inici de les obres de millora d'accessibilitat i de drenatge en diversos carrers del centre urbà de Bunyola

(27/02/2024)

Aquestes actuacions formen part de la convocatòria de subvencions 2022-2023 del Pla d'Obres i Serveis per dur a terme inversions de competència municipal

La consellera de Promoció Econòmica i Desenvolupament Local, Pilar Amate, ha acudit aquest matí a l'acte de col·locació de primera pedra de les obres de millora d'accessibilitat i de drenatge que afecten diversos carrers del municipi de Bunyola.

Aquestes actuacions corresponen al projecte «Millora de l'accessibilitat del carrer de les Vinyetes i del drenaje dels carrers de l'Església, de Sant Mateu, de la Creu i de les Vinyetes», subvencionat pel Consell de Mallorca, a través del departament que Pilar Amate lidera.

Les obres formen part forma part de la convocatòria de subvencions 2022-2023 del Pla d'Obres i Serveis (POST) per dur a terme obres d'inversió de competència municipal, l'adquisició de vehicles i d'immobles per a la prestació de serveis de competència municipal, sufragar honoraris de redacció de projectes i de direcció d'obres, i per a la redacció o actualització de plans municipals de protecció civil.

El projecte base de licitació ascendeix a 587.378 euros, dels quals el Consell de Mallorca ha aportat una subvenció de 423.053 euros, mentre que els 164.352 euros restants han estat coberts per l'Ajuntament.

A l'acte simbòlic de l'inici de les obres ha estat presidit pel batle del municipi, Juan Antoni Riera, i i altres membres de la corporació municipal. La consellera de Promoció Econòmica ha estat acompanyada del director insular de Desenvolupament Local, Juan Antonio Esteban.

Pilar Amate ha manifestat la satisfacció del Consell de Mallorca per comprovar que les inversions que es donen als ajuntaments de Mallorca són aprofitades en projectes que beneficien tant els mallorquins, al mateix temps que ha recordat que «en el POST 2024-2025 s'ha duplicat la partida que rebran els municipis perquè puguin fer moltes de les obres i infraestructures que necessiten per millorar la vida dels seus veïnats».