Consell de Mallorca - Favicon
Consell de Mallorca Seu Electrònica Mallorca.es Transparència

CA

Webs oficials

Sala de premsa

Previsions del Consell (16 de desembre)

16-12-2019 / 00.00 h


Dilluns 16 de desembre

A les 09.15 hores. La presidenta del Consell, Catalina Cladera, acompanyada del conseller de Promoció Econòmica i Desenvolupament Local, Jaume Alzamora, signa amb el batle de Palma, José Hila, el conveni per a les inversions de la Llei de Capitalitat per a l'any 2019 (Sala de juntes del Consell. c/ Palau Reial, 1. Palma)

A les 12.00 hores. La presidenta del Consell, Catalina Cladera, acompanyada de la consellera de Presidència, Teresa Suárez, presenta el programa d'actes de la Diada de Mallorca 2019 (Sala de premsa del Consell, c/ Palau Reial, 1. Palma)

A les 12.00 hores. El conseller de Promoció Econòmica i Desenvolupament Local, Jaume Alzamora, participa en la taula rodona "Productes de Mallorca", en el marc de l'acte de Manjària al Club Diario de Mallorca (Carrer Puerto Rico, 15, Palma)

A les 13.00 hores. La presidenta del Consell, Catalina Cladera, acompanyada del conseller de Turisme i Esports, presenta la nova imatge de la Gala de l'Esport 2020 (Poliesportiu San Ferran. Camí de Ca l'Ardiaca, 4. Palma)