Consell de Mallorca - Favicon
Consell de Mallorca Seu Electrònica Mallorca.es Transparència

CA

Webs oficials

Sala de premsa

Previsions del Consell (25 d'octubre)

25-10-2019 / 00.00 h

Divendres 25 d'octubre

A les 09.30 hores. El president de l'IMAS i conseller de Drets Socials, Javier de Juan, inaugura la jornada tècnica de foQua "La revolució de la Talla Única" (Espai 36. Carrer Major, 36. Sant Llorenç)

A les 10.00 hores. La presidenta del Consell, Catalina Cladera, rep en audiència els representants d'ALAS (Sala d'audiències. c/ Palau Reial, 1. Palma)

A les 10.00 hores. La vicepresidenta i consellera de Cultura, Patrimoni i Política Lingüística del Consell de Mallorca, Bel Busquets, i la directora insular de Cultura, Maria Pastor, entregaran les plaques acreditatives als museus i col·leccions (Sala de premsa de la Misericòrdia)

A les 11.00 hores. Reunió de la Comissió Insular d'Urbanisme i Territori (Llar de la Infància. c/ General Riera, 113. Palma)

A les 12.30 hores. El conseller de Tursime i Esports, Andreu Serra, assisteix a la reunió de la Comissió Tècnica de Rodatges de la Mallorca Film Comission (Centre Cultural de la Misericòrdia. Palma)

A les 13.30 hores. La presidenta del Consell, Catalina Cladera, assisteix a la clausura de les XX Jornades de la Funció Consultiva organitzades pel Consell Consultiu de les Illes Balears (Palau de Congressos. Palma)