Consell de Mallorca - Favicon
Consell de Mallorca Seu Electrònica Mallorca.es Transparència

CA

Webs oficials

Sala de premsa

Previsions del Consell (29 de març)

29-03-2019 / 00.00 h

Divendres 29 de març

A les 09.30 hores. Reunió del Consell de direcció de l'Agència de Defensa del Territori de Mallorca (Sala de juntes de l'Agència. Llar de la Infància. c/ General Riera, 113. Palma)

A les 10.30 hores. Reunió de la Comissió Insular d'Ordenació del Territori i Urbanisme (Sala de juntes de la Llar de la Infància. c/ General Riera, 113. Palma)

A les 11.00 hores. El vicepresident segon i conseller de Participació Ciutadana i Presidència, Jesús Jurado i la directora insular d'Igualtat, Nina Parrón penjaran la bandera de l'orgull Transgènere, acompanyats de representants de les associacions Balears Diversa i Chrysalis amb motiu del Dia Internacional de la Visibilitat Transgènere (Seu del Consell de Mallorca. C/ Palau Reial, n1, Palma)

A les 11'45 hores. El vicepresident segon i conseller de Participació Ciutadana i Presidència, Jesús Jurado i la directora insular d'Igualtat, Nina Parrón visitaran les noves oficines per al CID, Centre d’informació de la dona. (Carrer Foners, 38, Palma)

A les 12.00 hores. El vicepresident primer i conseller de Cultura, Patrimoni i Esports, Francesc Miralles assisteix a la presentació dels resultats de la intervenció arqueològica realitzada a la necròpolis islàmica localitzada a s’Obac, Sa Pobla, el desembre de 2017 (Sala d’actes del Centre Cultural la Misericòrdia, entrada per Vía Roma, 1, Palma)

¿¿¿¿¿¿¿