Consell de Mallorca - Favicon
Consell de Mallorca Seu Electrònica Mallorca.es Transparència

CA

Webs oficials

Sala de premsa

Previsions del Consell (30 d'octubre)

30-10-2019 / 00.00 h

Dimecres 30 d'octubre

A les 11.30 hores. La presidenta del Consell, Catalina Cladera, rep en audiència el general Juan Cifuentes, Comandant de la Comandancia General de les Illes Balears (Sala d'audiències. c/Palau Reial, 1. Palma)

A les 12.00 hores. El conseller de Turisme i Esports, Andreu Serra, presideix el Consell Assessor de la Fundació Mallorca Turisme. Sala de juntes del Consell. c/ Palau Reial, 1. Palma)

A les 14.30 hores. El conseller de Turisme i Esports, Andreu Serra, es reuneix amb els representants de la Cambra de Comerç (Centre Cultural de la Misericòrdia. Palma)

A les 15.30 hores. El conseller de Turisme i Esports, Andreu Serra, assisteix a la XV Conferència Anual de la Comissió Mediterrània de la LECE que se celebra al Parlament.

A les 19.00 hores. La presidenta del Consell, Catalina Cladera, acompanyada de la vicepresidenta i consellera de Cultura, Patrimoni i Normalització Lingüística, Bel Busquets, i de la vicepresidenta i consellera de Sostenibilitat i Medi Ambient, Aurora Ribot, presideix l'acte de descobriment del retrat d'Eaktay Ahn com a Fill Adoptiu de l'Illa de Mallorca, a títol pòstum (Sala de Plens. c/ Palau Reial, 1. Palma)

A les 20 hores. La vicepresidenta i consellera de Cultura, Patrimoni i Normalització Lingüística, Bel Busquets, assisteix a la presentació  de l'exposició "Col.lecció permanent" (Museu d'Es Baluard. Palma)

A les 20.30 hores. El conseller de Turisme i Esports, Andreu Serra, assisteix a la presentació de TaPalma 2019 (Vaixell VOLCÁN DE TINAMAR. Estació Marítima núm. 2, Moll Peraires)