Consell de Mallorca - Favicon
Consell de Mallorca Seu Electrònica Mallorca.es Transparència

CA

Webs oficials

Sala de premsa

Previsions del Consell (4 de desembre)

04-12-2018 / 00.00 h

Dimarts 4 de desembre

 

A les 11.45 hores. La consellera de Territori i Infraestructures, Mercedes Garrido, el Cap del Regiment d’Infanteria, coronel Eduardo Gutiérrez, i el batle d’Artà, Manuel Galán assisteixen a l’obertura del pont militar (Ma-12) al trànsit (Pont militar, Ma-12, km 1,3, banda Colònia de Sant Pere, accés Artà)

 

A les 18.00 hores. El president del Consell, Miquel Ensenyat, assisteix l’acte d’encesa dels llums de Nadal de la façana de la seu del Consell de Mallorca i al concert de nadales del Cor de Petitons del Teatre Principal i del Cor de Majors de la Universitat de les Illes Balears (Seu del Consell. c/ Palau Reial, 1. Palma)

 

A les 19.00 hores. La consellera de Medi Ambient, Sandra Espeja, participa de la taula rodona " I ara, que farem per protegir l'ofici" que organitza el Consell amb el Gremi de Margers de Mallorca en motiu de la declaració de Patrimoni Cultural Immaterial de la tècnica constructiva de la pedra en sec (Col·legi Oficial d’Arquitectes de les Illes Balears. c/ Portella 14. Palma)