Consell de Mallorca - Favicon
Consell de Mallorca Seu Electrònica Mallorca.es Transparència

CA

Webs oficials

Sala de premsa

Previsions del Consell (Cap de setmana)

22-12-2018 / 00.00 h

Dissabte 22 de desembre

A les 09.30 hores. El president del Consell, Miquel Ensenyat, i la consellera de Territori i Infraestructures, Mercedes Garrido, realitzen una Visita institucional al pont militar d'Artà i reobertura al trànsit del pont de s'Illot un cop finalitzades les tasques de reconstrucció després de les inundacions del passat 9 d'octubre (Pont Militar. Artà)

A les 12.00 hores. El presdient Miquel Ensenyat assisteix al Pregò de la Diada de Mallorca a càrrec de la Sra. Malika Kathir (Ajuntament de Llucmajor. Plaça Espanya. Llucmajor)

A les 18.30 hores. El vicepresident primer i conseller de Cultura, Patrimoni i Esports, Francesc Miralles assisteix a la Gala Esports IB 2017-2018 (Conservatori Superior de Música de les Illes Balears)

A les 20.00 hores. El president del Consell, Miquel Ensenyat, assisteix a la Nit de la Cultura i al  lliurament dels Premis 31 de desembre 2018 organitzats per l'Obra Cultural Balear (Teatre Principal de Palma)

A les 21.00 hores. El vicepresident segon i conseller de Participació Ciutadana i Presidència, Jesús Jurado, assisteix al concert de la Diada de Mallorca 2018 (Plaça d'Espanya. Llucmajor)