Consell de Mallorca - Favicon
Consell de Mallorca Seu Electrònica Mallorca.es Transparència

CA

Webs oficials

Totes les notícies

Èxit de la 43 edició de la marxa Des Güell a Lluc a Peu amb més de 15.000 participants

Èxit de la 43 edició de la marxa Des Güell a Lluc a Peu amb més de 15.000 participants

(14/08/2016)

El president del Consell, Miquel Ensenyat, va voler agrair la feina dels voluntaris i de les involucrades que han fet possibles aquest tradicional esdeveniment

A les 23.00 hores d'anit, més de 15.000 marxaires començaren a caminar per completar els 48 kilòmetres que separen la plaça Güell de Palma i el Monesteri de Lluc. Es donava així el sus a la 43 edició de la marxa Des Güell a Lluc a Peu, que enguany s'ha volgut dedicar a la memòria del pilot mallorquí Lluís Salom.


El president del Consell de Mallorca, Miquel Ensenyat, no es va voler perdre el tret de sortida d'aquesta celebració i va aprofitar l'ocasió per manifestar "un especial agraïment al voluntariat i a les persones que s'han involucrat per fer possible aquesta gran celebració ciutadana, especialment després de comprovar el gran augment de participants, la qual cosa demostra que l'esperit d'aquesta marxa segueix intacte".


Devers les 10.00 hores d'avui dematí la majoria de marxaires ja havien completat la marxa, que ha transcorregut, com ja és costum, en un ambient festiu. Una vegada finalitzada la caminada s'ha duit a terme una ofrena floral a la Mare de Déu de Lluc.


Després que dels problemes que va tenir enguany l'organització de la marxa i que posaren en perill la seva execució, el Consell de Mallorca va decidir patrocinar aquesta edició perquè els mallorquins no es quedessin sense un dels esdeveniments més esperats i sentits de tot l'any.