Consell de Mallorca - Favicon
Consell de Mallorca Seu Electrònica Mallorca.es Transparència

CA

Webs oficials

Totes les notícies

El president del Consell de Mallorca, Miquel Ensenyat, continua a Alcúdia la campanya per explicar la seva gestió.

El president del Consell de Mallorca, Miquel Ensenyat, continua a Alcúdia la campanya per explicar la seva gestió.

(22/11/2017)

En dos anys s’han invertit 1.713.236,95 euros en aquesta localitat.

El president del Consell de Mallorca, Miquel Ensenyat continua amb la campanya per retre comptes als municipis de l'illa. Una iniciativa amb la qual es pretén donar continuïtat a les visites realitzades a l'inici de la legislatura i que van ser aprofitades per recollir demandes i propostes. Ara, en aquestes trobades, el president respondrà a les qüestions dels ciutadans i explicarà el treball realitzat fins el moment.

Aquesta nova roda de trobades ha continua a alcúdia amb objectiu que la institució continuï gestionant els seus recursos donant cabuda a les demandes reals de tots els ciutadans.

Des de l’inici de la legislatura el Consell ha invertit a través de l’ajuntament 1.713.236,95 €  € i ha aportat a les diferents entitats del municipi un total de 12.365,11 € .

El president Ensenyat ha explicat que les reunions amb els diferents responsables municipals i entitats de cada municipi suponen “un important exercici de transparència. “Aquesta iniciativa suposa un avanç important en el compromís de no allunyar-se dels veïns per donar la cara i no l'esquena com durant anys s'ha fet des de moltes institucions”.