Consell de Mallorca - Favicon
Consell de Mallorca Seu Electrònica Mallorca.es Transparència

CA

Webs oficials

Totes les notícies

1.085 treballadors del Consell de Mallorca estan convocats a les urnes

1.085 treballadors del Consell de Mallorca estan convocats a les urnes

(02/12/2015)

Demà, 3 de desembre, se celebren eleccions sindicals al Consell de Mallorca per triar els 21 membres de la junta de personal i els 13 membres del comitè d’empresa.

El Consell de Mallorca demà, 3 de desembre, celebra les eleccions sindicals. L’horari de votació serà de les 8 fins a les 16 hores. En total, hi podran participar 1.085 treballadors de la institució insular que podran triar entre les cinc candidatures sindicals que s’hi han presentat: CCOO, UGT, CSIF, STEI i CGT.

La mesa coordinadora se situarà a la Llar de la Infància (carrer del General Riera, 113), on es constituiran totes les meses a partir de les 7.15 hores i on també es durà a terme el recompte de vots. A part de la coordinadora, hi haurà dues meses fixes més al Palau Reial i a la Misericòrdia. Així mateix, també hi haurà 4 meses itinerants que es desplaçaran, en diferents horaris, pels indrets de l’illa on hi ha centres amb treballadors del Consell, com per exemple, a les diferents estacions de la ITV, als refugis i als parcs de bombers.

La consellera executiva de Modernització i Funció Pública, Carmen Palomino, estarà pendent durant tot el dia del transcurs de la jornada electoral. Assistirà a la constitució de les meses, al recompte de vots quan s’hagin tancat les urnes i a les 11.30 hores compareixerà per fer una valoració de la jornada electoral.

En total hi haurà tres urnes. La primera serà per elegir els 21 membres de la junta de personal i hi podran votar els 846 funcionaris i interins del Consell. Les altres dues urnes seran per triar els 13 membres del comitè d’empresa i hi podrà votar el personal laboral. D’aquests 13 membres, 8 seran triats pels 147 treballadors laborals especialistes i no qualificats i, els altres 5, pels 92 treballadors laborals tècnics i administratius.