Consell de Mallorca - Favicon
Consell de Mallorca Seu Electrònica Mallorca.es Transparència

CA

Webs oficials

Totes les notícies

14 aspirants presenten sol·licitud a la convocatòria pública de selecció del director/a gerent del Teatre Principal de Palma

14 aspirants presenten sol·licitud a la convocatòria pública de selecció del director/a gerent del Teatre Principal de Palma

(03/02/2016)

Aquest dilluns, 1 de febrer, s’ha tancat el termini per presentar sol·licituds, que seran avaluades per una Comissió assessora formada per funcionaris de carrera experts en gestió cultural del Consell de Mallorca, del Govern de les Illes Balears i de l’Ajuntament de Palma, les tres institucions que conformen el Patronat de la Fundació Teatre Principal de Palma.

Els diferents registres generals de què disposa el Consell de Mallorca han rebut 14 sol·licituds de participació en la convocatòria pública per seleccionar el director/a gerent de la Fundació Teatre Principal de Palma. Es tracta d’una xifra pendent encara de tancar, davant la possibilitat que hi pugui haver aspirants que hagin registrat la seva documentació a través de les oficines de Correu.

 

Aquest dilluns, 1 de febrer, s’acabava el termini de 20 dies hàbils establerts en les bases de la convocatòria i que varen començar a comptar el passat 8 de gener, un dia després de la seva publicació en el BOIB.

 

D’acord amb les bases de la convocatòria, la documentació rebuda ara serà valorada per una Comissió assessora que estarà formada per funcionaris de carrera experts en gestió cultural que han nomenat les diferents administracions: Francesc Riera Vayreda, cap de Servei de Cultura del Consell de Mallorca; Catalina Ferrando Ballester, cap del Departament de Cultura del Govern de les Illes Balears; Rafel Perelló Gelabert, coordinador dels teatres municipals de l’Ajuntament de Palma.

 

El director insular de Cultura, Rafel M. Creus, o en la seva absència, la secretària tècnica del Departament de Cultura, Patrimoni i Esports com a suplent, exerciran la funció de secretari d’aquesta Comissió assessora.