Consell de Mallorca - Favicon
Consell de Mallorca Seu Electrònica Mallorca.es Transparència

CA

Webs oficials

Totes les notícies

28 ajuntaments de Mallorca repensen la participació

28 ajuntaments de Mallorca repensen la participació

(28/06/2016)

38 regidors i tècnics han participat en la “Jornada Repensem la participació” organitzada pel Departament de Participació Ciutadana i Presidència

Formar al personal tècnic de les àrees de participació ciutadana municipal, regidors, regidores i entitats ciutadanes dels pobles que hagin de desenvolupar o participar en projectes de participació, és l’objectiu de la “Jornada Repensem la participació”, que ha tingut lloc avui horabaixa a la sala d’actes de la Misericòrdia de Palma.

 

38 regidors i tècnics de 28 municipis de l’illa han participat a n’aquesta sessió formativa organitzada pel Departament de Participació Ciutadana i Presidència del Consell de Mallorca per tal de fomentar les consultes i procediments de participació ciutadana que donen a la gent l’opció de decidir.

 

Gràcies a n’aquesta jornada s’ha pogut fer un diagnòstic i conèixer experiències al voltant de la participació que s’han posat en marxa des de municipis més experimentats en aquest nou model.

Durant l'acte, el vicepresident segon i conseller de Presidència i Participació Ciutadana, Jesús Jurado, ha recordat el compromís ferm que el Consell de Mallorca té amb l'impuls a la participació ciutadana perque les institucions siguin obertes a les propostes de la gent.

Per altre banda, el director insular de Participació Ciutadana i Joventut, Jaume Alzamora, ha destacat la importància de formar al personal tècnic de les àrees de participació ciutadana municipal, regidors i regidores i entitats ciutadanes que hagin de participar en algun d’aquests processos. Per això, és necessari preparar a les institucions i al seu personal i sensibilitzar-los en la importància d’oferir diàleg a la població.