Consell de Mallorca - Favicon
Consell de Mallorca Seu Electrònica Mallorca.es Transparència

CA

Webs oficials

Totes les notícies

3 dies, 9 companyies i 12 espectacles per a la Mostra de Teatre de Santa Eugènia

3 dies, 9 companyies i 12 espectacles per a la Mostra de Teatre de Santa Eugènia

(22/07/2015)

Avui, 22 de juliol, el vicepresident primer i conseller executiu de Cultura i Patrimoni del Consell de Mallorca, Francesc Miralles, acompanyat de Francisco Martorell, batle de l’Ajuntament de Santa Eugènia; Antoni Picó, director de la Mostra, i Rafel Maria Creus, director insular de Cultura del Consell de Mallorca ha presentat la 16a edició de la Mostra de Teatre de Santa Eugènia i la 7a Quarterada Teatral al Centre Cultural la Misericòrdia.

La mostra tindrà lloc els dies 24 i 25 de juliol i 2 d’agost al poble de Santa Eugènia. Es tracta d’una fira ja consolidada que ofereix nombrosos espectacles (enguany, 12) que sempre gaudeixen de la confiança d’un gran públic per la qualitat i per l’encert a l’hora de destriar una bona programació.

 Entre els espectacles trobam Teatre de Barra per la part mallorquina; el Mag Lari, que feia més de 3 anys que s’intentava dur a la Mostra; els gallecs Retrete Cabarete i els catalans Brincadeira, un espectacle de batucada del qual es podrà gaudir tant a l’obertura com al tancament de la Mostra, a més d’oferir un diàleg percussiu amb la Vatuacada Santa Eugència. Antoni Picó, director de la Mostra, assegura que cada any treballen de valent per poder tenir la millor programació i anima el Consell de Mallorca a donar suport a les tres fires de teatre (Manacor, Santa Eugènia i Vilafranca de Bonany) que hi ha a l’illa, ja que tenen molt de públic i fomenten la cultura fora de Palma.

 En aquest sentit, Francesc Miralles ha volgut recalcar que el Departament de Cultura i Patrimoni es posa com un dels objectius primordials facilitar, modernitzar i agilitar els processo de sol·licitud de subvencions per ajudar a la millor dinamització de la cultura a Mallorca.