Consell de Mallorca - Favicon
Consell de Mallorca Seu Electrònica Mallorca.es Transparència

CA

Webs oficials

Totes les notícies

300 participants a la I Cursa Diada de Mallorca

300 participants a la I Cursa Diada de Mallorca

(22/09/2016)

El vicepresident segon i conseller de Participació Ciutadana i Presidència, Jesús Jurado i el batle de Llucmajor, Jaume Tomàs han fet entrega dels guardons als guanyadors de cada categoria de la I Cursa de la Diada de Mallorca.

Els i les guanyadores de la categoria absoluta femenina i masculina de la I Cursa de la Diada de Mallorca han estat en primer lloc: Alberto Rodriguez - Ferrer Hotels i Beatriz Antolin - Independent, en segona posició Juanjo Alabern - C A Manacor i Maica Rodriguez - Independent, i en tercer lloc Vicente Escrihuela - C A Filipides i Maria del Mar Forteza - Independent.

Per a saber la resta de premiats i conèixer les marques dels corredors i corredores es pot consultar http://www.elitechip.net/system/public/download/cdd4078263ff89cea12df22833a91030.pdf

Els encarregats de fer l'entrega dels trofeus van ser el vicepresident segon i conseller de Participació Ciutadana i Presidència, Jesús Jurado i el balte de Llucmajor, Jaume Tomàs. En les categories infantils els trofeus els han entregat la directora insular de Relacions Internacionals i Presidència, Elena Ramis i el regidor d'Esports, Participació Ciutadana i Cooperació, Bartomeu Tugores.

La I Cursa de la Diada de Mallorca va transcorrer en un ambient festiu i esportiu, on a més de la cursa també es va poder gaudir de jocs i proves esportives per als més petits i una exhibició de rescat dels cans dels Bombers de Mallorca.

Per a començar hi han hagut les curses per a les categories pre-iniciació (nascuts a partir de 2011), iniciació, aleví, infantil i cadet, que faran un recorregut de 50, 100, 500, 1000 i 2000 metres respectivament. 

Una activitat on s'han inscrit 300 adults i 100 nins i nines que s'ha dut a terme a la Urbanització Maioris de Llucmajor organitzada per la Federació d’Atletisme de les Illes Balears junt amb la direcció insular de Relacions Institucionals i Presidència i amb la col·laboració de la direcció insular d'Esports i la direcció insular d'Emergències.