Consell de Mallorca - Favicon
Consell de Mallorca Seu Electrònica Mallorca.es Transparència

CA

Webs oficials

Totes les notícies

El Principal obri temporada amb el concert de Joan Dausà i Ricardo III de Shakespeare

El Principal obri temporada amb el concert de Joan Dausà i Ricardo III de Shakespeare

(10/09/2020)

El recital del músic català es podrà seguir per streaming

Avui, després del gran èxit del I Festival d’Estiu Fila U, el Teatre Principal comença la temporada habitual amb la lectura dramatitzada de La brigada invisible, un text de Laura Marte i Rafel Gallego, que ha dirigit Sergi Belbel.

El divendres 11 és el torn del cantant català Joan Dausà, que oferirà dues funcions del concert de presentació del disc Ara som gegants, a les 19 i a les 22 hores. Ja s’han exhaurit les entrades per als dos concerts, però els seguidors d’aquest músic i actor podran assistir al concert de les 22 hores per internet en temps real mitjançant la plataforma de pagament a www.teatreprincipal.com.

El clàssic de William Shakespeare Ricardo III pujarà a l’escenari de la Sala Gran el dissabte 12 de setembre. Dirigit per Miguel del Arco, aquesta obra magna és interpretada per Israel Elejalde o Manuela Velasco, coneguda per protagonitzar la saga de pel·lícules de terror REC. Aquest muntatge, estrenat fa un any, arriba ara a Palma després de recórrer diverses ciutats espanyoles, on ha rebut grans elogis de la crítica i del públic.

Després de Ricardo III, el cap de setmana següent, 18 i 19 de setembre, arribarà a la Sala Petita Reines de Shakespeare, una coproducció del Teatre Principal de Palma, el Teatre Principal de Maó i la companyia La Clota. Amb direcció de Pitus Fernández, Reines de Shakespeare ofereix una mirada crítica i, a la vegada, suggeridora a dones shakesperianes com Cleopatra, Lady Macbeth, Titània i Margaret d’Anjou.