Consell de Mallorca - Favicon
Consell de Mallorca Seu Electrònica Mallorca.es Transparència

CA

Webs oficials

Totes les notícies

Trobada de la presidenta del Consell amb les federacions de gent gran de Mallorca

Trobada de la presidenta del Consell amb les federacions de gent gran de Mallorca

(13/10/2020)

Es tracta d’una reunió de seguiment amb els representants de les associacions de persones majors amb relació a la situació actual derivada de la Covid19

La presidenta del Consell de Mallorca, Catalina Cladera, ha mantingut avui una trobada amb els representants de les federacions d’associacions de gent gran de Mallorca. Una reunió que s’ha celebrat a la sala de plens de la institució insular que ha servit per llençar un missatge de suport i tranquil.litat a les entitats de persones majors. La presidenta Cladera, acompanyada per la consellera de Presidència, Teresa Suárez, i la directora insular de Promoció Sociocultural, Carolina Abad, han recordat a les federacions que des del Consell està en contacte permanent amb les autoritats sanitàries per avaluar la situació de la Covid a Mallorca i ja s’ha treballat en la planificació de reobertura dels clubs i associacions de gent gran.

“Anam per endavant i ja estam preparats per reiniciar tot d’una que sigui possible les activitats de manera segura” ha apuntat la presidenta Cladera, qui ha recordat però que “encara no és el moment i ens toca a tots continuar essent responsables per evitar nous contagis”.

En aquest sentit, la Presidenta ha agraït a les federacions l’exercici de responsabilitat que han demostrat durant la crisi sanitària i ha enviat un missatge d’ànims a totes les associacions representades avui a la trobada.

El Consell de Mallorca, mitjançant el departament de Presidència, ha mantingut un contacte constant tant amb les federacions com associacions de gent gran de Mallorca, i la trobada d’avui s’afegeix a les reunions de seguiment que manté la direcció insular de Promoció Sociocultural amb les associacions de tercera edat.

A la trobada hi han assistit representants de la Federació d’Associacions de Persones Majors de Marratxí, de la Federació d’Associacions de Persones Majors de la Part Forana, Federació d'Associacions de Jubilats i Pensionistes de la CAIB i la Federació de Persones Sordes de Balears.

Vídeos

Trobada amb les AGGM