Consell de Mallorca - Favicon
Consell de Mallorca Seu Electrònica Mallorca.es Transparència

CA

Webs oficials

Totes les notícies

El Teatre Principal proposa Bat, un espectacle de dansa contemporània per a tots el públics

El Teatre Principal proposa Bat, un espectacle de dansa contemporània per a tots el públics

(20/11/2020)

La companyia basca Dantzaz actua aquest diumenge a les 18 hores

La companyia basca de dansa Dantzaz desembarca aquest diumenge al Teatre Principal amb Bat, un espectacle format per tres coreografies molt diferents però que coincideixen en un relat sobre les migracions, la identitat o el lloc que ha d’ocupar l’ésser humà en un món globalitzat, encadenat al ritme de l’agenda i la tecnologia.

Bat, un espectacle per a tots els públics, es podrà veure en una única funció el diumenge 22 de novembre, a les 18 hores, en una única funció a la Sala Gran.

Bat (el número 1 en eusquera) ens remet al punt de partida o fase germinal de qualsevol idea. Bat proposa un programa format per tres obres que signen respectivament el creador basc-francès Martin Harriague, amb dues peces (Esclavos Felices i Walls), i la creadora eslovena Vita Osojnik (Hombre masa). Tres peces molt diferents que coincideixen en un relat sobre les migracions, la identitat o el lloc que ha d’ocupar l’ésser humà en un món globalitzat, encadenat al ritme de l’agenda i la tecnologia.

Sota la direcció artística de d’Adriana Pous, aquestes peces són ballades per Pauline Bonnat, Elene Carreto, Alicia Cayrou, Valerio di Giovanni, Marina Eskisabel, Maddi Gaztelumendi, Laura Gómez, Aitor Jiménez, Araitz Lasa, Xian Martínez, Julen Rodríguez, Iker Sanz i Beñat Urrutia.