Consell de Mallorca - Favicon
Consell de Mallorca Seu Electrònica Mallorca.es Transparència

CA

Webs oficials

Totes les notícies

El Consell de Mallorca contractarà 405 persones a través del SOIB Reactiva 2020, un programa adreçat a persones desocupades per la crisi arran la COVID o aturats de llarga durada

El Consell de Mallorca contractarà 405 persones a través del SOIB Reactiva 2020, un programa adreçat a persones desocupades per la crisi arran la COVID o aturats de llarga durada

(04/12/2020)

El 42% faran feina a l'IMAS i la resta a diferents departaments i organismes de la institució.

El Consell de Mallorca contractarà més de 405 provinents del programa SOIB Reactiva 2020 adreçat a persones desocupades a causa de la crisi econòmica per la COVID 19, o aturats de llarga durada. L'objectiu que té aquest programa és que els beneficiaris puguin mantenir les seves habilitats competencials i també que la feina pugui permetre la seva requalificació professional.

«El Consell en moments complicats com el que ha generat aquesta crisi sanitària fa feina per donar resposta a les necessitats d'homes i dones que es troben en una situació de desocupació», ha assenyalat la consellera de Presidència Teresa Suárez, qui ha valorat molt positivament la col•laboració amb el Govern per possibilitar la incorporació d'aquestes persones a la institució.

D'altra banda, Suárez ha destacat que una part important de les persones que faran feina al Consell de Mallorca durant els pròxims mesos s'incorporaran a l'IMAS, un organisme que des de l'inici de la pandèmia treballa intensament per atendre les necessitats bàsiques de la població de Mallorca. En concret a l'Institut Mallorquí d'Afers Socials faran feina 169 persones i a la resta del Consell 236.

El Govern aporta 3,2 milions d'euros per dur a terme aquest programa, mentre que el Consell de Mallorca aporta 129 mil.

El programa SOIB Reactiva 2020 que forma part del pla de xoc per a l’ocupació 20-21 del Govern balear, està promogut pel SOIB i cofinançat pel Fons Social Europeu en el marc dels Programes Operatius d’Ocupació Juvenil i Regional 2014-2020 i per fons de l’Estat a través de la Conferència Sectorial i pel Fons per afavorir l’Impuls del Turisme Sostenible (ITS).