Consell de Mallorca - Favicon
Consell de Mallorca Seu Electrònica Mallorca.es Transparència

CA

Webs oficials

Totes les notícies

Mallorca Virtual Show, la fira online per promocionar els productes turístics de l’illa

Mallorca Virtual Show, la fira online per promocionar els productes turístics de l’illa

(11/12/2020)

Es tracta de la primera fira virtual de turisme que organitza el Consell, destinat als mercats potencials de visitants d'Alemanya, el Regne Unit i l'estat espanyol

 

El conseller de Turisme i Esports, Andreu Serra, i la directora de Turisme del Consell de Mallorca, Lucía Escribano, han presentat la Mallorca Virtual Show, que es durà a terme el 16 de desembre, de les 9 a les 18 hores. 

Serra ha destacat que «aquesta fira és un exemple de cooperació publicoprivada: l’hem organitzada de manera coordinada amb el sector. Hem creat un espai obert a tota la xarxa d’actors turístics, nacionals i  internacionals, perquè puguin conèixer de primera mà i contactar directament amb el sector de Mallorca».

Es tracta de la primera fira virtual que organitza Turisme per promocionar els productes prioritaris que ofereix l’illa i que s’ha organitzat en col·laboració amb els grups de producte següents: esports i turisme actiu, gastronòmic, patrimoni cultural i ecoturisme, MICE i Premium. Així mateix, a la fira també hi haurà un espai propi per als municipis turístics de Mallorca.

«Volem estar en primera línia de sortida per tal que els nostres mercats potencials (Alemanya, Regne Unit, Espanya, els països nòrdics, França, Benelux i Itàlia) estiguin puntualment informats i tinguin tots els elements necessaris per fer de Mallorca la seva primera opció per a les seves vacances», ha afegit el conseller. «És la primera fira virtual de producte de Mallorca, però no descartam continuar-ne realitzant en el futur, ja sigui de varis productes com ara, o de productes independentment», ha conclòs.

67 expositors 
La fira compta amb un espai d’expositors en què un total de 67 expositors entre empreses, ajuntaments i entitats municipals es mostraran a aquesta finestra oberta al món. Exposaran l’oferta segura, sostenible i de qualitat que ofereix l’illa. Mallorca també s’obre al mercat internacional com a una destinació que aprofita la intel·ligència tecnològica amb l’objectiu d’estar presents en el mercat nacional i internacional a través de tots els canals possibles.
L’idioma de la fira és l’anglès per poder ampliar al màxim el públic assistent.

Presentacions en directe i trobades online
A l’espai «Auditorium», els visitants de la fira podran assistir a un total de 9 intervencions en directe per conèixer de primera mà l’oferta turística més destacada de Mallorca. El programa que s’ha previst inicialment és el següent:

    09.30 WELCOME! Mallorca Tourism Board – Consell de Mallorca
    10.00 The Island Cuisine: Chefs In. Miquel Àngel barrios
    11.00 Palma Capital City
    12.00 Sport Events and Active Tourism: Ricardo Aracil & Xisco Lliteras
    13.00 The European MICE Island: Ramón Vidal
    15.00 Luxury Experiences in Mallorca: Annette Andersen & Jesús Cuartero
    16.00 Mallorca, International Sustainable Tourism Observatory: Mónica Núñez
    17.00 ECO-TOURISM and Nature in the Mediterranean:  Biodibal. Dr. Samuel Piña
    17.30 Culture & Education: Magdalena Torrens, ELE USAL

Mallorca mostrarà múltiples vessants per exposar una oferta completa que inclou les darreres tendències turístiques, com ara les propostes d’allotjament per teletreballar a establiments perfectament adaptats a aquest tipus de client tan específic i en creixement; les novetats més actualitzades quant a turisme actiu, o els esforços que es duen a terme per ser també una illa pionera en sostenibilitat, com és la candidatura a observatori del turisme sostenible.

Així mateix, cada expositor comptarà amb el seu estand propi a des d’on es podrà accedir a tota la informació relativa a l’oferta turística del destí o de l’empresa. Així mateix, es podran concertar cites online per tal de mantenir reunions online. S’ha creat també un sistema de xat per a les qüestions més puntuals i per a l’intercanvi de contacte.

Les persones que hi vulguin participar s’han d’inscriure aquí