Consell de Mallorca - Favicon
Consell de Mallorca Seu Electrònica Mallorca.es Transparència

CA

Webs oficials

Totes les notícies

El Consell afavoreix la presència de Sullerica a grans plataformes de venda per Internet

El Consell afavoreix la presència de Sullerica a grans plataformes de venda per Internet

(08/01/2021)

La fàbrica de cervesa amb seu a Sóller ha rebut una subvenció del Departament de Promoció Econòmica i Desenvolupament Local

El conseller de Promoció Econòmica i Desenvolupament Local, Jaume Alzamora, ha visitat avui el taller de cervesa Sullerica, que ha engegat recentment un projecte de venda del seu producte a grans plataformes de venda per Internet gràcies a una subvenció del Consell per a la promoció del producte de Mallorca i l'economia local. Concretament, Sullerica ja es pot comprar a Amazon “on es multipliquen les possibilitats de venda d’aquesta cervesa feta a Mallorca amb tècniques artesanes i amb garantia de qualitat”, ha explicat Alzamora.

El Departament de Promoció Econòmica i Desenvolupament Local ha posat 1,7 milions d’euros a disposició de petits productors i emprenedors durant el 2020 amb l’objectiu que puguin fer promoció dels seus productes i dinamitzar les vendes “sobretot d’aquells que fan producció sostenible, respectuosa amb el medi ambient i d’economia circular” com és el cas de Sullerica, que ha rebut 900 euros de la convocatòria de 2020, ha explicat Alzamora.

Concretament, aquesta fàbrica de cervesa amb seu a Sóller s’ha pogut adaptar a les necessitats tècniques que requereix el marketplace d'Amazon per vendre-hi els seus productes. De moment el projecte es planteja per sis mesos i es podria ampliar en funció dels resultats, ha avançat una de les responsables de l’empresa, Maria Bel Rotger, qui ha explicat que amb la venda a través de grans plataformes esperen poder recuperar el nivell de producció de 2019 i així reincorporar tota la plantilla de la fàbrica, actualment en ERTO, a causa del descens de demanda per mor de la crisi sanitària.

A les instal·lacions de Sullerica, Maria Bel Rotger i Guillem Coll, responsables de la fàbrica, han rebut el conseller Jaume Alzamora i també el director insular de Promoció Econòmica, Joan Font, i la directora insular d'Artesania, Marta Jordà.

Sullerica compta amb cinc línies de cervesa, cadascuna amb un ingredient diferenciador que li aporta caràcter mallorquí. A més, l'etiquetatge és sempre en català i castellà. Actualment exporten cervesa arreu de l’estat gràcies a la venda en línia a través d’internet.