Consell de Mallorca - Favicon
Consell de Mallorca Seu Electrònica Mallorca.es Transparència

CA

Webs oficials

Totes les notícies

El Teatre Principal redueix voluntàriament l’aforament al 50% mentre es mantengui la situació sanitària actual

El Teatre Principal redueix voluntàriament l’aforament al 50% mentre es mantengui la situació sanitària actual

(27/08/2020)

El concert “Àries des de l’escenari” d’Ainhoa Arteta ha penjat el cartell de ‘sold out’ i es podrà veure també des de casa en streaming

Donada la situació sanitària provocada per la Covid-19, el Teatre Principal de Palma manté el seu compromís amb la seguretat i ha decidit reduir de manera voluntària l’aforament del Festival Fila U del 75 per cent actual al 50 per cent. D’aquesta forma, el teatre va més enllà de la normativa vigent actualment en matèria de seguretat. Aquesta mesura s’aplicarà mentre no es redueixi la corba de contagis, i es revisarà de cara a l’inici de temporada al setembre. 

Amb aquestes noves restriccions, ja no queden entrades disponibles per al concert de divendres “Àries des de l’escenari” que protagonitza Ainhoa Arteta amb el pianista Javier Carmena, solistes convidats i els Cors del Principal. Donada la forta demanda, des d’avui el teatre ofereix la possibilitat d’adquirir entrades en streaming, per veure la retransmissió en directe d’aquest concert des de casa, i a un preu més reduït. 

El concert de Juan Perro amb el qual tancarà diumenge Fila U també ha penjat ja el cartell de no hi ha entrades, i queden poques entrades per a l’obra de teatre d’aquest dissabte “Las canciones”, del director i dramaturg Pablo Messiez. 

La reducció de l’aforament al 50 per cent permetrà augmentar la distància de seguretat entre el públic assistent als tres darrers espectacles de Fila U, el I Festival d’Estiu del Principal. Des del teatre es fa una aposta decidida per la cultura segura, i des de la seva reobertura el passat dia 19 d’agost ha incrementat les mesures internes de prevenció i ha elaborat unes normes d’obligat compliment per al públic. Entre elles, l’obligació d’emprar la mascareta en tot moment, fer ús del gel desinfectant, mantenir la distància de seguretat en els accessos i no romandre a zones comunes.