Consell de Mallorca - Favicon
Consell de Mallorca Seu Electrònica Mallorca.es Transparència

CA

Webs oficials

Totes les notícies

52 treballadors s’incorporen al Consell de Mallorca i a l’IMAS a través del programa SOIB Visibles 2019-2020

52 treballadors s’incorporen al Consell de Mallorca i a l’IMAS a través del programa SOIB Visibles 2019-2020

(02/12/2019)

El Consell de Mallorca ha donat la benvinguda als 52 treballadors contractats a través del programa SOIB Visibles 2019-2020, dirigit a les persones aturades de més de 30 anys i que executaran obres o serveis d'interès social arreu de l’illa durant els pròxims sis mesos. 
 
A l’acte hi han assistit les vicepresidentes Bel Busquets i Aurora Ribot i el conseller de Promoció Econòmica i Desenvolupament Local, Jaume Alzamora, a més de directors i directores insulars dels departaments que comptaran amb aquests nous treballadors i treballadores. Per part del Govern de les Illes Balears hi ha estat present el director general de Model Econòmic i Ocupació, Llorenç Pou.
 
El Departament de Cultura, Patrimoni i Política Lingüística és l’àrea amb més treballadors del projecte del Consell (25, de les quals 17 són de Patrimoni).; sis a la direcció insular de Cooperació Local i Caça; quatre a Hisenda i Funció Pública; i una a Sostenibilitat i Medi Ambient. Els altres 16 són a l’Institut Mallorquí d’Afers Socials IMAS.
 
Les persones contractades havien de complir el requisit d’haver estat aturades durant, almenys, un any en els darrers 18 mesos i ser majors de 30 anys. Precisament, és la primera vegada que aquest programa està disponible per a les persones menors de 35 anys.
 
El Programa SOIB VISIBLES 2019-2020 és promogut pel SOIB, per fons de l’Estat a través de Conferència Sectorial i pel Fons per afavorir l’Impuls del Turisme Sostenible (ITS). En aquesta convocatòria es destina una subvenció de 381.178 € al Consell de Mallorca i de 159.103,38 € a l’IMAS. L’objectiu d’aquest programa és facilitar i millorar l’accés a l’ocupació dels majors de 30 anys i aturats de llarga durada.