Consell de Mallorca - Favicon
Consell de Mallorca Seu Electrònica Mallorca.es Transparència

CA

Webs oficials

Totes les notícies

70 cites programades a 16 municipis en les primeres hores del servei d'Agents de Suport a autònoms i empreses

70 cites programades a 16 municipis en les primeres hores del servei d'Agents de Suport a autònoms i empreses

(01/06/2020)

Des d’avui ja es pot demanar hora al servei d’informació i de suport al teixit empresarial dels municipis que ofereix el Consell

És una de les mesures incloses en el Pla de Reactivació Social i Econòmica «Mallorca Reacciona» del Consell de Mallorca i s’adreça a professionals autònoms i empresaris dels municipis de menys de 20.000 habitants. Vint agents de suport del Consell de Mallorca ofereixen assessorament i suport al teixit empresarial, perquè puguin accedir a tots els ajuts disponibles per a aquest col·lectiu, tramitar-los i donar-los informació acurada de la manera d’aplicar els protocols de seguretat i protecció als negocis, en funció de les diferents fases de desescalada, entre altres qüestions. Per això, el Departament de Presidència ha elaborat un catàleg d’ajuts, convocatòries de subvencions, línies de finançament, registres, publicacions i altres informacions detallades d’àmbit local, insular, autonòmic i estatal, públiques i privades, perquè empreses i autònoms disposin d’informació fiable i actualitzada.


Avui s’han començat a donar les primeres cites per a aquest servei d’atenció individualitzada del Consell, que es desplegarà a tots els municipis de fins a 20.000 habitans en forma de punts d’informació i assessorament, en col·laboració amb els ajuntaments.

De fet, durant en les primeres hores de funcionament del telèfon de cita prèvia ja s'han programat 70 cites repartides entre professionals de 16 municipis de l'illa.

El paper de les institucions locals és clau per al funcionament d’aquest servei que ha posat en marxa el Consell, ja que els vint agents de suport disposaran d’un espai cedit pels ajuntaments des d’on atendre les cites programades i fer les assessories corresponents. Els consistoris també han col·laborat en la difusió del servei, mitjançant la distribució en les xarxes socials i als espais municipals d’informació sobre la manera de demanar cita i sobre el funcionament del punt d’atenció individualitzada.
A més, el Consell també ha posat en marxa una campanya de difusió, amb l’objectiu d’arribar al major nombre de persones beneficiàries possible.

 

Punt d’informació i atenció individualitzada
Els autònoms i empresaris dels municipis de menys de 20.000 habitants poden demanar cita al telèfon 610 582 939 i els agents de suport els atendran al punt d’informació i atenció individualitzada del Consell.