Consell de Mallorca - Favicon
Consell de Mallorca Seu Electrònica Mallorca.es Transparència

CA

Webs oficials

Totes les notícies

Antoni Frontera, a les regnes d’Excellence, guanyador del Gran Premi de Manacor 2017

Antoni Frontera, a les regnes d’Excellence, guanyador del Gran Premi de Manacor 2017

(11/06/2017)

El menador de la quadra Tot Un Somni s’ha imposat per tercera vegada en la clàssica llevantina amb un temps d’1.16’6, superant així el l’anterior rècord de la prova que estava en 1.17’0 des de l’any 2004 quan Joan Bauzá, a les regnes de Jack di Monmes, es feu amb la victòria.

El menador Antoni Frontera, a les regnes d’Excellence, s’ha proclamat avui horabaixa a l’Hipòdrom de Manacor guanyador del Gran Premi de Manacor 2017. És la tercera vegada que el joquei palmesà s’imposa en la clàssica manacorina després de les victòries aconseguides l’any 2005 amb Lino de Font, i el 2009 a les regnes de Silver Mixo.

 

L’exemplar de la quadra Tot Un Somni ha finalitzat la cursa amb un temps d’1.16’6, superant així l’anterior rècord de la clàssica llevantina que estava en 1.17’0, ostentat des de 2014 per Jack di Monmes i Joan Bauzá. L’egua menada per Antoni Frontera ha entrat a meta per davant de Es Gonyador de Font, conduit per Joan Antoni Riera, el qual ha finalitzat la prova amb un temps d’1.16’7, i d’Enemic, qui menat per Mateu Bosch ha fet un temps d’1.16’7. La quarta plaça ha estat per Esperança Mar, guanyador del 84è Gran Premi Nacional de Trot, que ha finalitzat la cursa amb un temps d’1.17’0 a les regnes del menador manacorí Miquel Mestre.

 

El president del Consell de Mallorca, Miquel Ensenyat, ha fet entrega del trofeu al guanyador acompanyat del conseller de Desenvolupament Local, Joan Font, el president de l’Institut de l’Esport Hípic de Mallorca (IEHM), Jaume A. Ramis, i del president de la Federació Balear de Trot (FBT), Joan Llabata. També hi ha assistit la primera tinent de batle i delegada d'Educació i Desenvolupament Local de l’Ajuntament de Manacor, Catalina Riera.