Consell de Mallorca - Favicon
Consell de Mallorca Seu Electrònica Mallorca.es Transparència

CA

Webs oficials

Totes les notícies

Baal s’estrena amb Miró a la dansa familiar

Baal s’estrena amb Miró a la dansa familiar

(22/11/2017)

Representa "Mira Miró" a la Sala Petita del Principal aquest dissabte 25 i diumenge 26, a les 12 hores. Una coproducció amb el Teatre Principal de Palma que compta amb la col·laboració de la Fundació Pilar i Joan Miró.

La companyia de dansa Baal estrenarà a la Sala Petita el proper dissabte el muntatge familiar Mira Miró, una coproducció amb el Teatre Principal de Palma.

 

Mira Miró és un espectacle de dansa i videoanimació per als més petits de la casa que neix de l’univers artístic de Joan Miró i la seva obra. Una selecció de l’obra gràfica forma el marc en el qual es desenvolupa aquesta peça.

 

En aquest espectacle, recomanat per a nins i nines a partir dels quatre anys, els colors vius, les formes geomètriques, les figures i personatges creats per Miró prenen un protagonisme actiu, al mateix temps que estimulen la fantasia tant dels espectadors com dels propis actors.

 

Mira Miró és interpretat per Catalina Carrasco, Gaspar Morey i Aina Pascual i compta amb la direcció de Carrasco i Morey, el nucli original de la companyia Baal.

 

Videocreacions

A més, les videocreacions, originals d’Adri Bonsai, prenen molt de protagonisme al llarg de l’obra, ben igual que la banda sonora del muntatge, que és obra de Kiko Barrenengoa.

 

Aquest projecte ha estat possible gràcies a la col·laboració de la Fundació Pilar i Joan Miró i de la Successió Miró, que han possibilitat també la realització de Miró DansaLab, els tallers d’experimentació corporal i moviment al voltant de l’espectacle.

 

Mira Miró és una coproducció del Teatre Principal amb la companyia Baal i va ser el projecte seleccionat el passat mes de maig en la línia de públic familiar del procés de selecció de coproduccions que va desplegar el Teatre.