Consell de Mallorca - Favicon
Consell de Mallorca Seu Electrònica Mallorca.es Transparència

CA

Webs oficials

Totes les notícies

Bonet assisteix a la presentació dels olis de Mallorca 2016

Bonet assisteix a la presentació dels olis de Mallorca 2016

(24/02/2016)

El conseller d’Economia i Hisenda, Cosme Bonet, ha assistit a la presentació dels olis de Mallorca 2016, que organitza la DO Oli de Mallorca.

El conseller d’Economia i Hisenda, Cosme Bonet, va participar a la presentació dels olis de Mallorca de l’any 2016. Aquest acte, organitzat per la Denominació d’Origen (DO) Oli de Mallorca, es va celebrar a l’aljub del museu Es Baluard de Palma. Durant l’acte, es varen presentar les principals marques que trobam a l’illa.

El conseller Bonet va manifestar que «volem donar suport a totes aquelles iniciatives que reivindiquen el producte de Mallorca. De fet, la DO Oli de Mallorca suposa un segell de qualitat».

El conseller també va donar l’enhorabona al president de la DO, Sebastià Solivellas, i va remarcar que «la gran tasca que fa la DO Oli de Mallorca és un exemple de com s’han de fer les coses per obtenir els millors resultats».

Des del Departament d’Economia i Hisenda se seguiran potenciant els productes de la nostra illa, perquè aporten un valor afegit i cal potenciar-los.